? ??????????????Unbelievable (Pink)? ????? ?? ???Rating: 4.8 (83 Ratings)??76 Grabs Today. 21223 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????????????????????????Love to Hate? ????? ?? ???Rating: 4.7 (51 Ratings)??62 Grabs Today. 18559 Total Grabs. ??????Preview?? | BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, December 16, 2010

R U N S I N G

~tik...tok...tok~dah nak habis 3rd sem, cepat tol masa berlalu...

makin pendek la umur, makin pendek la hayat~

sapa tak takot mati oii~tu je la ayat yang bleh aku describe takutnya aku...huhuh

Ayah pulak buat aku lagi cuak. Ayah selalu remind..rewind...rewind lagi...'ayah tak lama dah ni, xdan pa tengok kak blik'..

Sedih la aku...duk jauh ni cam na la aku nak balik emergency klau da pa2 berlaku kat umah..

Ni la masalah org yang duk luar Malaysia..dah la sistem 'keserabutan' kat sini memang tak boleh nak harap langsung..ingat emigresen kat sini senagng2 nak lpas aku blik..makan duk orang cepat la...huhu..klau aku bebel psal bab ni, setiap hari blog aku terupdate..ntah2 kena saman..hahaha~padan muka..


2 comments:

SiTifatimah said...

kita serahkan pada ALLAH.semoga dipermudahkan semua urusan..amin

Anonymous said...

sabar2...hehe insyaAllah everything will be ok.. ^^,